Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på botten

det var en gång en intelligent mussla

de brukar vara det, musslorna

den slöt sig när det inte passade

och öppnade sig inte för vem som helst, nej

det tog sisådär en tre fyra dagar
innan den ens gläntade

och då var det ändå snabbt för att vara en....

mussla

hans bästa vän var en helleflundra

han fick

gärna bubbla på

ett trivsamt svammel som
steg mot ytan och försvann

den som spar han har
tänkte musslan och teg




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-01 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson