Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer inte ens ihåg när jag skrev denna. Jättelänge sen.


När cirkeln sluts

När ens siluett
smälter samman
i mörkret
och man är ingen
inser man skörheten
och skönheten
i att finnas.




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe