Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är inte alltid dåligt med inte, att inte inte LEVA



att inte hela tiden fokusera på vad andra säger och tycker

att inte hela tiden fly ut ur min kropp för att slippa känslor

att inte hela tiden finnas till hands för andra människor

att inte låta min rädsla isolera mig från andra människor

att inte köpa dragerade jordnötter för att självmedicinera

att inte inte hoppa över lunch och äta pinnglass ... igen

att inte glömma bort att jag finns här hela tiden ... väntande


på att ge mig själv tid

på att gå ut och möta människor

på att lämna datorn ifred då och då

på att äntligen känna efter ... att känna känslor som är JAG




Fri vers av Göran Byrén
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 19:13



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Djupt personligt, samtidigt generellt samtida.
2012-02-05

    ej medlem längre
Dina ord stämmer till eftertankar....
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén