Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöshetens fula ansikte





vad ska hända
när tar det slut
när ska det vända
jag står inte ut


allt omkring mig funkar
men i mitt bröst
där är det höst


ja nu är nu
då är då
hur kan nuet vara så


jag kollar på tv
och äter min mat
har inget jobb
kanske är jag lat


vad ska jag göra
finns inget att få
fast jag sökt
skriver de bara hej då


jag får åka
till en annan planet
kanske finns nåt att göra
eller någon som vet


äsch, livet lever
utan mig
drömmarna däremot
de är okej





Fri vers av Christine Sabel
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-03 19:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra text som berör.
Hopplöshet är ett fult ord, men ändå finns den.
2012-02-04

  Eva Helene VIP
Välskriven text som berör.
2012-02-04

  Yrre VIP
Och livet inkluderar dig, åtminstone här, annars vore det tomt.

Berörande text.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel