Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandslott

Bygger förhoppningar
Av sandslott
I vattenbrynet
Där vågorna slår in




Bunden vers (Blankvers) av Annica_N
Läst 550 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-03 22:40



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Bra.
2015-07-29

  Päronsplitt
Tänkvärd och verklighetstrogen för många människor misstänker jag. Texten talar i bilder och det förstärker budskapet. Tycker om enkelheten som talar stort. Tack!
2015-07-21

    eos
Och ändå kan man inte låta bli.. Fin.
2012-11-06

  whatfarstar
Hoppas på onödiga drömmar? Fint skrivet, så känner jag med om jag tolkat rätt.
2012-02-03

    Den som skriver
åh, det gör jag också
2012-02-03

    Den som skriver
åh, det gör jag också
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N