Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan man ansöka om att få bli föräldralös?



det är så hårt och smärtsamt

och det har tagit mig så lång tid att inse

att jag har känslor i min kropp

och att jag tar skada av

att umgås med mina föräldrar


jag har ignorerats och blivit slagen

dom har skrikit och förnedrat mig


och jag har dolt det för mig själv

genom att dölja

att det har gjort ONT


så jävla jävla jävla ONT hela tiden


och jag höll på att skicka det vidare

mot mina egna barn




Fri vers av Göran Byrén
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-04 02:14



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
En sådan djup smärta.
Och vilken styrka att bryta livsmönster.
2012-02-05

    ej medlem längre
Dina ord är som ett hårt slag i magen...du skriver tankar som jag tror många bär på...starkt och modigt att sätta dom på pränt!
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén