Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiens vingesus







det är först nu
jag hänger ihop
med dem som fanns


det är först nu
jag finns
som en naturlig del


hela mitt liv
jag letat
nu är det på plats


det är som en osynlig tråd
stark som en björn
det är nu jag minns


alla dem
som kommer efter mig
i all oändlighet




Fri vers av Christine Sabel
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-04 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli medveten om vad livet innebär är en hisnande känsla.

Underbar text som rör och berör.
2012-02-06

  Yrre VIP
Stort, så stort!
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel