Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koral


vi håller andan
i väntan på nästa

en andakt i solen som
blixtrar i busskurens glas
glittrar i pudret utanpå
ansiktena

vi ser på varandra och speglar oss
solar oss i glansen

sjungande tystnad

förvridna grimaser
mot ljuset av
vår
totala skönhet




Fri vers (Fri form) av Sandkoja
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 10:24



Bookmark and Share


    km
Bra, igen!
2012-02-15

  Jaramald VIP
Den här gillar jag. Det finns någon slags laddning eller längtan som ligger i denna andakt.
Tycker om sammansatta ord som skapar nya laddningar.
"Sjungande tystnad"...
gör verkligen det.

Vackert och på något vis...sanningsskön.
2012-02-04

  Jaramald VIP
Den här gillar jag. Det finns någon slags laddning eller längtan som ligger i denna andakt.
Tycker om sammansatta ord som skapar nya laddningar.
"Sjungande tystnad"...
gör verkligen det.

Vackert och på något vis...sanningsskön.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja