Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna söndag

Chips kaffe och hagel.
Fotbollsmatch.
Kort kram hej då.
Kappa utan krok.
Förtvivlan och tröst.
Värk och blomning.
Katten på mitt bröst.
Klor och impulser.
Det obeslutsamma.
Det ohållna.
Linolja utan kork.
Planlöshet och nederbörd.
Vila är silver.
Ork är guld.




Fri vers (Fri form) av Sandkoja
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja