Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill jag stillna?


Konsten att mogna utan att ruttna.
Fasthet, rinnande mjukhet och igen fasthet.
Syra, sötma och massa bitterhet, för säkerhets skull.
Aldrig ligga still i viss hastighet.
Aldrig låta runda tunna skinnet
stillna mot ytan med mögelsporer.




Fri vers av Sandkoja
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-06-30 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja