Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbröd


Genom gammalt mörker,
rör sig livet i sällsam rytm.
Mitt hjärta lyser av nya färger.

Vintern är själens sommar.

Fall ner djupt och ät solens bröd,
andas, älska, sov, vänta och se...




Fri vers av Sandkoja
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-17 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja