Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slånens blom


Slånens blom slog just ut mitt vett.
Berusad i kakafoni, bedövad överöst.
Vitsippors Jenkadoftande förförelseflor redan min bädd.
Jag dör lite varje misslyckad bromsning av mikrotid,
varje ljuvlig sekund.
Jag bor.
Alltid mitt i o lite bredvid.




Fri vers (Fri form) av Sandkoja
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-10 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja