Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig åder


Flyktande kropp över mörka farvatten,
hungrande själ utan modersmjölk,

Jag ska skölja dina brinnande sår,
med rent bröd och tröst.

Jag är landet dit du vänder,
en gnistrande bergstopp,
en glaciär där vi kan minnas tillsammans.

Värmen gjuter djupa spår
där du berör mig.




Fri vers av Sandkoja
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-15 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja