Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord till livs

Ord lever inte bara av sig själva
Du måste finna dig förankrad... med dem
och sedan våga språnget




Fri vers av Feminaz
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-04 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för-ank-rad
;)
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz