Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari 2012


Varför tittar jag på dig?

Klocka, varför tittar jag på dig? Alltid, alltid på dig!


Klocka, varför tittar jag på dig? Jag har ingenting att minnas.


Klocka, varför tittar jag på dig? Det gör ingen nytta.


Klocka, varför tittar jag på dig? Vad kan du visa mig?


Klocka, varför tittar jag på dig? Du visar mig ju ingenting!


Klocka, varför tittar jag på dig? Jag har ingenting att glömma.


Klocka, varför tittar jag på dig? Det gör ju ingen nytta.




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-05 01:34



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Beroendet av det som aldrig gett någonting, men ett bevis på att man fortfarande väntar ( på det man aldrig fått)?
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe