Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckarklockan

Vinteride borde det stå på dörren
och som meddelande på svararen
Minst hundra år av sömn behöver min hjärna
Bara gömma huvudet bland varma gosiga kuddar
och slumra under ett täcke
Men det funkar ju liksom inte så
måndan kommer alltid hastigt på
och sparkar igång hela veckan




Fri vers av Feminaz
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-05 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz