Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill bli lite smartare

så ska du ifrågasätta allting
Precis allting
Och när du har fått ett svar på någonting, så ska du även ifrågasätta
det svaret
För hur vet du om att det svaret är dagens sanning
Och sen så får du lägga på lite logik på det hela
Vad som låter och verkar troligt
För sånt där brukar man känna på sig
Vad som är rätt
Vad som är rätt väg att gå i sitt tankesätt...

Om du vill bli lite smartare!

Ken Cassel
5/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-02-05 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel