Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker inte sluta

Jag blundar sakta medan jag låter känslan sprida sig.
Den blir starkare när jag blundar
och verkar eka genom hela min kropp

Världen slutar att existera bortom min kropps gränser,
allt jag vet är hur jag rör mig och vad jag känner
medan mitt hjärta slår hårdare

Omsluten i min egen värld, omedveten om allt omkring
gör mig sårbar men jag bryr mig inte.
För jag tänker inte sluta, tänker inte stänga av




Fri vers av Sikska
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-06 01:14



Bookmark and Share


  ULJO
Full av berörande insikt. Bra skrivet
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska