Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valbal

stillsam sorg
allvarligt möte
tumlar i havet
guppar på osynliga strömmar
vad vill de säga
en sorgsen ton
alla stämmer in
tröstlösa tårar
upphör att existera
när de blandas med vågorna




Fri vers (Fri form) av Gräddnos
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-06 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos