Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihåligt träd i en vacker skog


Älskling, jag är trött
Jag andas nu
Men jag är ett ihåligt träd
I en vacker skog av gran

Älskling, jag vill sova nu
Sova tills trötthet inte längre existerar
I denna mjuka skog vi kallar vår

Älskling, jag vill växa igen
Så låt tårarna bli bäcken som rinner
och låt våra mjuka händer sammanflätas
tills vi växer som förr igen.





Fri vers av Mirja Johansson
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-06 23:34



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Dina texter... Fantastiska, målande och berörande!
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson