Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Det är så här jag ser ut

Det är så här jag ser ut
resultaten från alla tester & prov
går inte att ändra på
ett kvitto på sömnlösa nätter

Du håller fortfarande i min hand
trots det är flera år sedan vi tog farväl
vår tunnelbanelinje har bytt riktning och
fått någon annans namn

Jorden har krympt av alla tvättar
mitt universium får plats i din hand
det gör inte längre lika ont
att se ärren när spegeln cyniskt hånler

Så länge ni är beväpnade med mig
berättar våra blickar sanningen
och vågar blunda för bruset
tror jag att svaren räcker till ett godkänt




Fri vers av J P
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din fina text påverkar mig starkt...du skriver inte ord, du skriver känslor.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P