Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel ... musikvideon där flickan äter mask ...sen pratar om att man inte ska överanalysera ... har inte/kommer inte att se den ... människor svälter ... mördas för sina åsikter ...


i brist på mask får jag väl äta spagetti .....


i min röda tunnel av ångest

stampas jag på ryggen med grova skor

river revor och strimlar min hud

stampar någon skorna rena, oskyldiga


all damm och sand jag andas in

är allt som fyller mina sargade lungor

i kallsvett och saliv simmar jag i hallen

..... når jag ytan ...... någonsin .....




Fri vers av Göran Byrén
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-07 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver inte ord...du skriver känslor....och jag känner när jag läser....starkt.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén