Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radion för poeter av poeter




Poetradion IKVÄLL! ca21:00 -22:30 ?

Ikväll kan du t.o.m önska
Vi testar att ringa in via scype

rogermcarlsson

Ring och var med i radio via poeter.se
Läs upp din dikt eller önska en låt

För er som har öronen öppna nu kör vi lite poetradio igen.
http://poeter.redirectme.net:8000/

Vet du inte hur du skall göra för att lyssna kan du klicka här:
http://www.enklare.nu/radio.htm

Vad händer på poetradion då?
Jo Roger pratar och spelar lite softa vax
Kanske även en och annan dikt...

 




Fri vers av Roger VIP
Läst 834 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-23 16:47



Bookmark and Share


  madinsane
och ikväll om du råkar få för dig att läsa någon av de mina, hoppas jag att du väntar till efter 22:30!!!? ;)
jag missade ju det sist!
2006-03-07

  alvan
Slank in i sista stunden. Lät verkligen som något att gilla!

Håller utkik, nästa gång vill jag höra mer!
2006-03-02

  Rachel Roth
att lyssna på poetradio med dig
genom iTunes
är som att öppna ett fönster
till en märklig dröm

kul! Tack!
2006-03-01

  Ola Rydberg
Tack Roger för skön radio
och läsning av dikter
GÖTT !
2006-03-01

  madinsane
jag hoppas du håller på ett tag, jag är inte hemma förräns vid 22:30. MÅSTE hinna lyssna!!!! :D
2006-03-01

    ej medlem längre
nä, nu såg jag datumet i rubriken.
I morgon alltså. Klockan 21:00 och ~
Kritik: Lite slarvig marknadsföring kan man tycka. :)
2006-02-28

    ej medlem längre
jaha, en slumpgenerator har installerats till sist. :)
2006-02-28

  leopardia
jag får lyssna tills jag får höra toni holgersson helt enkelt ;)
2006-01-25

  Tobias Hedlund
Lite för trött här
alldeles för sent
jag lyssnade för lite
hoppas jag du återkommer
så jag får höra dig
igen broder! :)
2006-01-25

  Daniel_78 VIP
ohoj va trevligt
2006-01-24

    JI
Roger, du och poetradion är både Bra, Bättre & Bäst!

//JI
2006-01-24

    Johannes_ny
underbart, jag lyssnar!
2006-01-23

  _Mian_
Toppen!..lyssnar med vidgavlade öron! :-)
2006-01-23

    ej medlem längre
Hann bara lyssna sista minutrarna, men helt underbart. vill ha mer :D
2006-01-23

  Anna H
Jag såg ditt meddelande men jag var alldeles för slut och för upptagen med att få något i magen för att hinna med det där. Men det låter spännande.
2006-01-23

  madinsane
härligt, roger :D
2006-01-23

  leopardia
jajamensan! tack! jag är given lyssnare, såklart.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP