Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam förvirrad flicka söker en vän att hålla nära hjärtat, utan att träffas av kärleksvågor.


Kontaktannons

Jag är ingen pangbrud
För jag åmar mig inte när du försöker vara rolig
Jag spelar inte vollyboll
Och jag når inte mina tår om jag står med raka ben

Du förför mig med en tallrik spagetti
Och med långa promenader
Men bara om jag får springa och snurra runt
För jag förstår mig bättre på världen när jag är yr

Jag är den som sjunger "ja må hon leva" högst
Och den som aldrig säger ett ord vid frukostbordet
Jag gråter till extreme home make over
Och jag tycker om lukten av bensin

Jag är den som bryter ihop vid misslyckanden
Drömmaren som blir till do-ern
Kliar dig på ryggen när du ska sova
Och dansar på ditt köksgolv

Jag viker världens fulaste origamifåglar
Och jag viker dem ofta
Jag får inte ordning på livet
Och min säng är alltid obäddad

Men jag lämnar alltid tillräckligt i juicepaketet
För att nästa ska få ett glas också
Och jag lyssnar trofast
På vartenda en av dina historier

Jag kan älska med varenda fiber i min kropp
Stanna uppe sent för att tiden är det bästa vi har
Känna stolthet över mitt namn
Och förvirring över frihet - eller var det tvärt om?

Så om du kan förbarma dig över mig
Som är helt vanlig
Och ganska så trött och förstörd
Kan du ju ringa

För natten är lite för lång och mörk
För att spenderas ensam




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 582 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-02-08 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt bra, och orden och texten är fantastiskt !
2013-04-23

  glasblåsarblå
Härligt befriande och ärligt! Tyckte mycket om den här
2013-03-09

    HildaLa
Rågillar hur du skriver. Kärlek till dig, du är fantastisk med ord ( ska läsa mer).
2013-01-03

  souleater
ljuvligt... jag är såld! :)
2012-11-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbara tjej!
2012-04-24

  Magica VIP
Befriande skrivet! Bra!
2012-04-14

  Yrre VIP
Härliga ärliga rader!
2012-02-10

    AA VIP
Bra skrivet.
2012-02-10

  Yvonne Eriksdotter
finns inget som slår en ärlig text...hoppas alla killar förstår det...:)
2012-02-08

  Roger L Svensson
Med ett stänk Lars Winnerbäck travesti: "Jag får inte ordning på livet" <> "Jag får liksom ingen ordning på mitt liv"
2012-02-08

  Tini Tut
Härligt skrivet tycker jag.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia