Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast 3




Vrksasana

 

 

 

 

 

susa träd och gunga jord

brusa vind och sjung ditt ord

fall uppåt in i rymden

och sjunk mot den mörka botten

buren av månljusets väg

över vattnet

varats lättnad

olidlig smärta

blir toner

sång

och tyngd att falla

blir frihet att vila

 

vila vila vila

här

 

moder jord

och fader vind

och häskarinna sol

och herre

oändlighet

är större än en tanke

en hand

en fot

 

så trampa jord

gunga himmel

forsa vatten

och väx

tjocka rötter rakt ner

starka armar av liv

uppåt

 

himmel och jord

vatten och vind

eld som ljus

allt möts i dig

i balans

 

 

 

 

.

 

 

 

.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av moz
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-09 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moz