Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~









målar en bild

med ivriga händer

penselns sträva ljud

mot duken

solen silas in

genom tunna gardiner

armar och rygg

som badar i ljus

ansiktet i skugga




stillheten finns bara

i rörelsen

mörker formas om

upprepar sig

och blir andra färger

i nya mönster

kalejdoskopet

som ständigt

fångar

kraften




imploderar och blir

en explosion

koncentration

och total

hängivenhet




flödet

genom mig




















~




Fri vers av moz
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-27 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moz