Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utkast 4.


ut







klyver mitt itu

klart rött blod

och klor som river

skriker spyr sparkas slåss

ryter så allting skakar rymder bort

ett oändligt skrik

som

gnyr pyr

och är grus i alla sår




tvådelad helhet

av mörkt och ljus

vackra ögon och ett vanvett

förvriden mun och varma händer

försöker försöker försöker

att hålla ihop

hålla isär

höras rätt

inte ut

inte in



inte inte inte

där Vara

HÄR




men skyddslös

mot kraften i mörkret

stympandet

och kaoset som krossade så

ympades in och trycktes

ner

tills

sista droppen

delade

mig




skrikerskrikerskriker
sparkassparkassparkas
slåss slåss slåss



skriker sparkas slåss

tills ingenting

finns kvar

























Fri vers av moz
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moz