Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosbarn på utflykt








balansgång

på en vass egg

jag vill inte

raka vägen ner

igen




jag vill inte hem

och jag brände

alla broar bakåt

jag behöver

bygga en ny framtid

ett annat liv




så jag andas lugnt

går sakta

steg för steg

varenda muskel är med

ingen slarvighet här

fullständig

uppmärksamhet




balanserar

håller tungan

rätt i munnen

så stark koncentration

att jag inte ens kan le

fast solen lyser, gräset är grönt

och himlen är blå

över allt

runt omkring mig




maskrosorna blommar

i stora flockar

nedanför

men under dem

är marken

hård




























Fri vers av moz
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-26 13:42



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
du kommer att le igen..fin text
2012-06-02

  mare VIP
Stark text, som verkligen talar
2012-06-02

    Doll
Texten berör. Jag läser om en okuvlig vilja att komma framåt-uppåt.
Gillar slutet mycket, trots det vackra finns det hårda därbakom men du går ändå. Starkt.
2012-06-02

  To create a legend
Wow, gillade verkligen den!
Får en så skön vacker bild för mina ögon :)
2012-05-26

  Lynx63 VIP
Fint skrivet.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

moz