Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utkast 2... mest lek med ord...


krossa vanan







skriv dig fri från blodet

skräpet i såret

rista dig loss från klippan

och våga falla

våga lossna från

det krampaktiga greppet,

reflexmässiga försvaret

som trycker dig ner Tillbaka

Inåt och under ytan




du fruktar det

som suger dig mot sig

det stora blå, gröna, reflekterande,

vilda och stormande

stilla blanka

och ibland faktiskt irisskimrande

men du är inte rädd

för döden i en envis tystnad

eller en mulet stum blodförgiftning



men NEJ

skriv dig fri från motståndet

Säg JA

och

FALL

och bli en del

av allt

som är helt






















Fri vers av moz
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-01 00:29



Bookmark and Share


  surface to air
Åh, dina ord berör! Älskar texten!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

moz