Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandlad sedan födseln


Blåmärken pryder mitt inre,
blod sipprar mellan väggarna,
ärren hotar min livmoder

på ett slagfält
mellan om och inte

Skadats blåblek och skälvande
endast till synes
i mina rödsprängda ögon

Alltid snubblandes över försvunna fötter
Alltid fast utan rävsaxar
Alltid med samma osynliga naglar i ögonen..

En miss i handlingen som var min egen


Blåmärken pryder mitt inre,
blod sipprar mellan väggarna,
ärren hotar min livmoder

på ett slagfält
mellan om och inte

Man lär mest av de man föraktar
och mitt liv behöver sorger
för att orka lycka

Men hur besegrar man sig själv
utan att förlora?




Fri vers av sorgsen
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-01-23 19:39



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
du skriver så ärligt och rakt om djupa och mörka saker...
jag känner igen mig i orden, kanske inte i hur du har det, men i orden du väljer för att beskriva dina känslor.

Mitt råd: tänk inte så mycket, acceptera dig själv och det du känslor -
förlåt dig själv & alla du älskar och låt allt ta sin tid.

"Intellektet måste acceptera passionen för att själen ska få vingar!"
2006-01-27

  Peter Stjerngrim VIP
Det är ingen omöjlighet alls - tvärtom!
Kanske inte helt utan förlust, men vinsten du gör när du besegrar det destruktiva inom dig är så oändligt mycket större och mer välgörande i längden ... Även om förlusten av invanda tankemönster kan vara nog så skrämmande och kännas som en oåterkallelig förlust att förlora ... så är det blott en imaginär känsla som inte har någonting med den faktiska verkligheten ... Men det kan ta sin lilla rundliga tid att inse att denna förlust verkligen är en jättevinst ...
2006-01-25

  ia VIP
Du ger ett inre som många kan känna igen sig på,
du ger en bild som trots motgångar och undran
så finns det en stark person, som inte skyller på någon, tar motgång och omvandlar till medgång.

Det återstår alltid en fråga
hur man än gör, vad det än handlar om.
det finns inte alltid svar.
Det är en mycket gripande text
och ditt språk får läsaren att rysa.
otroligt bra!
2006-01-23

  frozen_yoghurt
Otroligt gripande text, ramlar nästan baklänges!
Dina ord tar verkligen tag i en, fantastiskt skrivet!! TACK!
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen