Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparas



jag vill konservera lyckan
i flaskor

spara kärleken
i chokladbitar

jag önskar
jag kunde frysa
ögonblicken av fulländning
i kuber

smälta ner passionen
i doftljus


då skulle jag sitta i ljuset
och doften av oss
och sippa söt lyckodryck
med smältande bitar
av hettan
och låta chokladen mjukna
på tungan


den dag vi inte orkar
när kylan kryper in



och vill du

får du sitta där med mej
och låta sinnena smaka
det vi skapat
tillsammans








Fri vers av bitch
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-10 12:43



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Något bitchigt gick inte att finnan här! Utan en vacker kärleksdikt med fina vändningar. Att få smaka allt du har sparat, tillsammans med någon du har kär måste vara underbart.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

bitch