Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur förhålla sig

 

Hur förhålla sig

till döda förebilder

inom kulturen?

Blir det lättare

att tänka tanken på

egen bortgång?




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-10 13:11



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så kan det nog vara...ett tag...
2012-02-13

  Fredrik P. VIP
Tack för kritiken,
ändrat ordet till
förebilder.
2012-02-10

  Tini Tut
Jag tror inte att det finns idoler.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP