Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland människor


-

det är lite ensamt att vara född troll
och ha ett kommunalt arbete
bland människor
och få betalt
och begripa sig på arbetstider och sånt
när allt  jag vill
är att äta upp dem
och springa till skogs

andra bekymrar sig över
framtiden
jag saknar min
svans


en dag kommer jag få nog
och lägga mig att sova
med mitt tunga huvud vilande
bland mossa

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-10 19:36



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Du skriver ju helt underbart!
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP