Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slagfält

 

det jag viskar
ges bara ett ögonblick
att bestå
det skrivna
ristas
förblir
här regerar ordens
pornografi
de finns dem som läser
och förvrider
förvanskar
tar ifrån

måste vara en krigare
behålla huden på min kropp
stå vid mina ord
och inte låta dem
slitas ur min famn

 

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-10 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP