Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bipolära ras



ensam är jag inte vacker
vrider mig svettig mellan torra lakan
i bipolära ras av skuld och skam
dömer du mig blå


när livet delar mig i tu
mer bittert än ljuvt

sen är det ni där ute
med ord så stora om
kärlek, händer och kyssar

jag svettas trasig
mellan torra lakan
medan världen öppnar upp


kärlek är
vaggvisan
i en värld utan nåd




Fri vers av Svartsilver
Läst 729 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-02-11 12:17



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Sanna ord från en like. Tack.
2022-01-16

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-10-19

  Dufvenberg
Känner igen detta så väl,
och du lyckas med bedriften
att få fram det med vackerhet
och vemod.

Mvh H.

Mycket smärtsamt
2012-05-30

    ej medlem längre
den sista strofen är så sjukt vacker att det isar till i kroppen. skulle vilja höra dig läsa denna. tack.
2012-05-10

  Pah
Älskar första frasen. och den sista. herregud, kvinna! hade glömt din poesi nästan. love it. "ras". japp. som om född in i.
2012-04-28

    ej medlem längre
Starka bilder ger den mig.
2012-02-24

  Marlboroman/Hg VIP
Ensam är du vacker
men i den bipolära världen finns ingen nåd
under ditt argusöga
ity det har sett det ingen annan sett
och lett dig in i slutna rum
som ingen tar sig ur.
Och allting är utanför.

Silver, tog du mig "på sängen".
Insiktsfullt, vackert, hemskt, blödande.
Insiktsfullt. Och vredeväckande.

Borde jag kanske börja läsa här inne igen.

Yours
2012-02-24

    lory
väldigt fin
2012-02-21

  Linda CH VIP
Mycket fin!!!
2012-02-18

  blaite
Nice
2012-02-14

  whatfarstar
Så känns det ibland när man ensam känner sig oälskad och ful. Kärlek och förälskelse är bara en sekund kan det kännas..Bra skrivet.
2012-02-11

  infantsgame
Jag håller med Ola: magiskt var ordet.
2012-02-11

  Ola Rydberg
Magiska ord
och universum
i dina sista rader

stående applåd
2012-02-11

    ej medlem längre
Starkt!!!!!!!!!
2012-02-11

    Les A
Träffande och vackert romantiskt på sitt sätt,
applåder!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver