Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när filmen är slut går jag hem

 

 

jag ser en film
Farbror Boonmee som minns sitt tidigare liv
från Thailand
och äter upp chokladen innan
filmen ens börjat
och innan den åt jag sushi
det blir  en något märklig smak i min mun
och filmen är annorlunda men någon säger att
karma handlar inte om vad man gör utan varför
sen går jag hem ensam och det är kallt
jag passerar en affär  med underkläder
och skrattar
det är så kallt

fullmåne och jag vågar inte yla
tänk om jag gör någon upprörd
så här på en måndag




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-11 18:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, det hade ju inte gått för sig. Yla. *skrattar*
Bra och levande text. Igenkänningsfaktorn är hög.
:)
2012-02-11

  kerstin skriver VIP
man borde våga yla mer!!
jag gillar texten.
2012-02-11

  Tini Tut
Yla på säger jag....
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP