Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulpterad ängel



Inte längre en kvinna
bland flera,

jag blev en annan
och så mycket mera
speglad i dina ögon

Så oanade mina höfter,
nu skulpterade
i dina händer,

och du formade
mina bröst

Mina skulderblad
fick vingar,

o, himmelska tröst,

och jag fick flyga
som din ängel
helt glömsk av lilla mig

alltigenom formad
av kreativa dig.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-11 18:02



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Åååå.. Bara älska denna! Fantastiskt talande text
2012-02-26

  Tini Tut
Fint.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP