Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=Wih15YiH9UY




ålder och charlotte sometimes

 

(jag)

var aldrig en liten
popflicka
med borttappad kajal
jag var i rummet
med dålig smak
och skrivmaskin
och dagarna sprang
ifrån mig
och mina kinder var
rosiga runda

om jag färgat håret
som natten
skulle jag sluppit
undan då
att förbli bortbyting bland
bortbytingar

nu är jag vuxen
och när mamma dog
kom de alla dit
alla de år som var jag
och barnet som var jag
som aldrig ville gå
och hon som aldrig lärde sig
använda kajal
det var ju allt som krävdes
fastän jag kunde
springa i regnet
så snabbt

 

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 18:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh!
Jag älskar rytmen i denna! Helt underbart bra skrivet!
Jag ska nog läsa den en gång till.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP