Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig vara dum igen

Du säger att du inte älskar mig längre,
att det är mitt fel för att jag inte längre är
den tjej du blev kär i...

Jag ber väl om ursäkt för det
men det är inte bara mitt fel
och det borde du också veta

Du ifrågasatte mina känslor
när jag inte gjorde som du ville,
du trodde jag ljög fast mina ord var sanna

Jag blev skurken i dramat du komponerade
och jag blev den som krossade ditt hjärta
trots att du krossade det själv

Så säg att det är mitt fel!
Säg att jag inte längre är den tjej du älskade,
för det är beklagligt nog sanningen

Tjejen du älskade försvann.
Begravd under dina bittra kommentaren
och kritiska granskanden. Kvävd av dig!

Du blev mitt botemedel mot dumhet,
naivitet och godtrohet.
tjejen du älskade försvann och hon kommer aldrig igen

Men till skillnad från dig så skyller jag inte på andra.
Hon försvann och det var en del av mitt försvar
för jag vill aldrig mer vara dum nog för att du ska falla för mig igen
och krossa mig ännu en gång...




Fri vers av Sikska
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska