Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstagen med dig

Du kanske tror att jag inte tänker på det
att det inte betyder lika mycket för mig som för dig
Men bara för att det ser ut som det
betyder inte att det är sanningen

Du är i mina tankar ibland
tillsammans med ånger och en gnutta sorg
Jag tänker på hur det kunde ha varit
om vi fortfarande älskade varandra

Tanken får mig att gråta ibland,
speciellt då jag känner mig nere
Jag saknar hur du fick mig att skratta
och hur du fick mig att känna mig lycklig

Uppenbarligen kan du inte se det
när vi träffas av ödets chans
Men tro inte att jag inte tänker på det,
du har inte patent på saknad och ånger

Jag ältar inte i mina problem så mycket...
åtminstone ältar jag inte för ofta.
Jag vill bara fortsätta gå framåt och tänka positivt
så att misstagen jag gjorde med dig
aldrig kommer upprepas




Fri vers av Sikska
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska