Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man märker vad man saknar när det inte längre är där...

Jag visste inte att jag skulle sakna dig
så mycket som jag nu gör...
men det är dem enkla sakerna i vardagen
som påminner mig om hur viktigt du var.

Jag saknar hur du höll om mig
när vi kollade på film eller sov sida vid sida
Jag saknar hur du plötsligt började dansa
och drar mig med i dina tokigheter med ett skratt

Jag saknar ditt överseende leende
när jag råkade bränna vid vår middag
Jag saknar hur du kysste mig och
sade att du älskade mig när som helst var som helst


Med dig behövdes ingen femstjärnig restaurang
eller guld och diamanter
Du fick mig att vara glad för makaroner och ost
samt smycken som du köpt på vårmarknaden

Vilka kläder jag än hade på mig,
allt från jogging byxor till en svart klänning,
sade du var vackert på mig
och blicken i dina ögon sade att du talade sanning


Jag visste inte att jag skulle sakna dig
så mycket som jag nu gör.
Men det är dem enkla sakerna i vardagen
som påminner mig om hur speciell du var...




Fri vers av Sikska
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-02-12 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska