Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upptäckt en ny sångare som inspirerar mig till galenskapens gräns ^^


I takt med musiken

Jag kan förstå dem som gillar att dansa
till Lady Gaga och Veronica Maggio
med dunkande rytmer och klimax refränger
kroppar som rör sig snabbt på dansgolvet
armar som sträcker sig mot taket
som för att nå himmelen

Men jag föredrar lite lugnare sånger
lite country med svängande rytm
inte lika intensivt som tidigare
våra kroppar ska inte röra sig så snabbt
vi ska reta varandra, röra varandra flyktigt
i takt med musiken försöker vi förföra varandra


Våra kroppar rör sig i en dysfunktionell harmoni,
hur logiskt det nu låter. Musiken styr oss
men ingen av oss klagar då våra hjärtan slår snabbare
allt medan vi fortsätter dansa.
Jag möter dina ögon och din leende mun
och kan inte låta bli att le tillbaka

Dina händer håller tag i mina händer
och det är sällan vi släpper dem under dansen
Bara när vi retas, snurrar iväg, släpper vi taget
men sedan dras vi till varandra igen.
Musiken fungerar som en magnet mellan oss

Ingen av oss vill att dansen ska sluta
vi kan fortsätta dansa i en evighet.
Och vi kommer fortsätta dansa,
även när musiken är slut spelar den vidare i oss
och vi kommer dansa oss genom livet




Fri vers av Sikska
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-02-12 03:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlekens rytmer är alltid dom bästa, oavsett sort *tummen upp*
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska