Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i luften



eterpoeter
talar självlysande om
viktigheter små




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-01-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself