Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu är världen ny

Det finns känslor jag aldrig känt
Upplevelser jag aldrig gjort
Vänskaper jag ännu inte känner

och samtidigt

Känslor jag aldrig velat känna
Upplevelser jag velat ha ogjorda
Vänskaper som förlorats

och samtidigt

Känslor som gett mig djup
Upplevelser som förändrat mig
Vänskaper som gjort mig rikare




Fri vers av Feminaz
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 23:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skrivet=livet
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz