Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

go figure ...




I am burning ...

... I'm burning ...
Just to try
to learn
how to be learning
and maybe turn the earnings
into the skills
it takes
to not just yet die ...

... cause of not knowing
what they are doing
and thus why ...
... it still
aint making me cry ...





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-13 05:53



Bookmark and Share


    lory
brinnande låga av visdom
2012-02-13

  Ninananonia VIP
Vackra tankar som brinner...berör i hjärtat..
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP