Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just a thought that came to me ...




Dont fuck with me ...

... if you dont know the deal ...

Cause I'm not whatsoever virtual reality

I am for real!

And I certainly do feel ...

So you better know why
you even ought to try
before you can tell
how to take someone
like me
whom has been 
and seen
both ends of that spell

i.e. those ends you even cant tell
whether they begin or start
in heaven or hell ...





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-13 06:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt styggt
2012-02-13

    ej medlem längre
Gäller att morra i tid och tydligt!
2012-02-13

    lory
bravo..bravo visa vem du är..visa tänderna..
man visar hur man vill bli behandlad...
i like it my friend
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP