Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han packade sin

 

Han packade sin

ryggsäck med livslust

och kärlekslängtan




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-13 15:25



Bookmark and Share


  Sunlight
Dessa få ord förmedlar en sådan härlig upprymdhet. Fint skrivet!
2012-02-17

  © anakreon VIP
"Ej bättre börda
man bär på vägen..."
(ur Havamal som dock
fortsätter: än visdom mycken)
Calle
applåderar
2012-02-14

  Daniel_78 VIP
en stjärnkikare och ett anteckningsblock
2012-02-14

  Linda CH VIP
Vilken positiv och vacker ryggsäck! Den känns lätt och skön att bära.
2012-02-14

  Karin Rosberg
det gjorde han rätt i!! fin text//
2012-02-13

  kerstin skriver VIP
det var en bra packning det :)

fint skrivet!
2012-02-13

  walborg
Bra vägkost
2012-02-13

  bittemi VIP
Så bra skrivet!!
2012-02-13

  zallander
BRA
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP