Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civilisationen





ingen är mer eller mindre
alla kommer från samma atom

alla vi
som fötts
har samma värde

hur kan vi då
ha dessa olikheter
orättvisor
tusen år efter tusen år?




Fri vers av Christine Sabel
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-13 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den gåtan är
värd ett Nobelpris för den som löser den.

Kanske beror det på
att vi i grunden är de värsta odjur som någonsin skapats.

Egoister och maktgalna.
Vi drar oss inte från att döda vår egen art.
2012-03-03

  anits VIP
Mycket bra skrivet, fina och sanna tankar
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel