Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag





Nu börjar morgon grynas
och dagen snart är här,
då öppnar jag mitt hjärta
till vänner jag har kär.

En gåva från mitt inre
en ädel rosbukett,
och massor utav kramar
det ger jag er så lätt.

En puss på lilla kinden
med värmestrålar i,
ger jag till dom närmsta,
ett pusskalas det bli.

Var hälsad denna morgon
på alla hjärtans dag,
och må den fylla sinnet
med lek av alla slag.






EM/ 2012-02-14






Fri vers av Madjori
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-14 05:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vÄLDIGT FINT OCH VARMT SKRIVET
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori