Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har han inte sagt något?





själv hade jag åkt hem
från min utbildning

jag hade för dålig danska

när jag mötte henne

jag kunde se
en
vacker rundning på magen

hon frågade om kaffe
tobak
mariuana

hon var så glad
så stolt

hennes mamma försvann
men jag förblev



mig själv




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 07:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord väcker många tankar
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel